Barer på Mallorca

Es Baluards takterass
Jag vill alltid handla i museeshoppar och barer. Palmas moderna museem är inget undantag. Es Baluards takterass ger en utsikt över hela Palmas hamn och katedralen åt vänster. Med stor yta och många bord finns nästan alltid plats för kulturella funderingar.
Plaza Porta Santa Catalina 10
www.bld-restaurant.com

Tristán Bar
Tristán som ligger i exklusiva Puerto Portals och är en av de finaste (läs: dyraste) restaurangerna på ön. För den som vill njuta av stämningen och omgivningen utan att tömma kontot helt finns en bar på det lilla torget utanför. Med stort fokus på bubbel-baserade drinkar släcker man törsten med stil.
Edificio Capitanía, Puerto Portals
www.tristanbar.com

Bar Cuba
Det gamla hostallet längst ner på San Magín har renoverats och blivit hippt. Trängs med snygga människor i baren och drick kubanska drinkar på kvällen och dansa en våning ner. På dagarna är det något lugnare men inte sämre för det.
Calle San Magín 1

Idem
Litet undangömt ställe mitt i Santa Catalina med ”passionerad” konst på väggarna. Bra drinklista och mysigt ställe för den som söker lite romantik eller bara mörkare belysning att gömma sig i.
Calle San Magín 15

Ginbo
För ginfantasten är Ginbo en skattkammare. Dom har över 100 olika ginsorter som blandas ihop med diverse smakförstärkande tillbehör. Killarna bakom baren lägger tid och kärlek på varje drink som blandas. Förstår man sig inte på gin sedan tidigare får den ett ärligt försök här.
www.ginbo.es
Paseo Mallorca 14