Hotell

PALMA

Hotel Puro
Svenskvänligt designat hotell mitt i gamla stan. Nära till restauranger och barer och katedralen. Bra restaurang och bar. Tjusig inredning och pool på taket. Inget mer behövs.
http://www.purohotel.com/hotel-palma/en/

Hotel Tres
Granne med Puro Hotel och i samma stil. Även här finns trevlig bar och pool på taket med magnifik utsikt över Palmas gamla kvarter.
http://www.hoteltres.com/hoteltres/en/

Hotel Brondo Architect
Vill man bo närmare kommersiella Palma så är det här perfekt beläget. Mitt bakom Bar Bosch mitt i stan så ligger en pärla till hotell. Alla rum är individuella och runt hörnet ligger genuina tapas baren på Brondos.
http://www.brondoarchitect.com/?page_id=6&lang=en

Hotel Mirador
Strålande läge med havsutsikt och genom en promenad eller taxitur på ca 5 minuter har du tillgång till shopping, nattliv och massor av restauranger. Närmaste strand är Cala Mayor som passar utmärkt för sol och bad. De brukar ha mycket prisvärda rum då hotellet är ganska enkelt och något äldre men fortfarande i bra skick.
http://www.hotelmirador.es/en/

 

ÖVRIGA ORTER

Hotel Zhero
Beläget mellan Cala Mayor och Illetas är det på bekvämt avstånd till både strand och Palma. Profilerar sig som enklare designhotell.
http://www.zherohotelgroup.com/en/zhero-palma2/

Hotel Bonanza Illetas
Riktigt trevligt, nyrenoverade rum och beläget precis vid vattnet med mycket fin pool. Här finns Palace Bonanza och Bonanza park på andra sidan gatan med lite billigare rum. Ca 130-150€ per dubbelrum.
http://www.hotelesbonanza.com/en/

Hotel Brismar
Hotell på öns västra sida och med nära avstånd till havet, vingårdar och mycket annat. Ligger i Puerto de Andratx som är en fantastisk liten fiskeby som på senare år har blivit än mer populärt och därmed har även lyxrestauranger och hotell hittat till denna by.
http://www.hotelbrismar.com/es/

 

Hyr ett hus på Mallorca

För den som verkligen vill lyxa till det på semestern så finns det väldigt gott om hus och små fincor som man kan hyra till ganska rimliga pengar. Då det är väldigt billigt att hyra bil på Mallorca så kan man få en väldigt stor frihet genom att själv hitta ett hus att bo i och att ha tillgång till en bil på semestern. Passar så klart även bra för folk som reser i grupp och vill bo enskilt. Ett exempel på en sådan sida som specialiserat sig på uthyrning av hus på Mallorca finns nedan. Det finns även fler exempel om ni letar runt.
http://www.mallorca-accommodation.com/