Stränder på Mallorca

Es´Trenc
Es´Trenc är inte längre en nyhet, men måste vara med på simma-listan. Vill man bada runt bland nudister i turkost vatten är det här stranden man inte vill missa. Ta med mat för det är inte att välja och vraka bland matställen omkring. Den är belägen vid Ses Salines på syd-östra delen av ön. Köer till parkeringen på helgen!

Playa de Portals
Bra läge för den som vill luncha exklusivt i Puerto Portals, eller lite mer avslappnat på strandbaren Roxy Beach. Ingen spektakulär strand för naturupplevelser, men bra läge, snygga människor och nära till mat och dryck. Räcker ofta för de flesta.

Mhares Sea Club
Som svampar ploppar de upp, de nya beach klubbarna. Puro Beach kom och satte en bra standard på ön, och efter det vinnande konceptet blir de fler och fler. Vill man inte sitta bland halva Stockholm  kan man åka ut till nyöppnade Mhares Sea Club som ligger bland imponerande klipphällar öster om Palma. Bra alternativ för att spendera hela dagen på området med snorkelvatten nedanför, bra lunchmeny och en milsvid utsikt.
www.mharesseaclub.com

Gran Follies Beach Club
I en liten vik en bit ut på syd-västra sidan av ön ligger Gran Follies med allt vad en beach club har att erbjuda. Mat under halmparasoll, pool, klippor att bada från och olika events.
http://www.beachclubgranfolies.com/index.php/en/